Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Вучић: Немам појма ради ли Миша Вацић, али није он уништио институције!

Вучић: Немам појма ради ли Миша Вацић, али није он уништио институције!

y68ktkqturbxy8xote4ztgwyzvmzdfhm2zkzdmzymy5mgu2zwfjmjywos5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Премијер Александар Вучић данас није могао да коментарише „случај Милоша Вацића у Канцеларији за Косово и Метохију“, нити коментар на то директора Марка Ђурића, рекавши да не зна шта је Ђурић рекао, нити о чему се ради.

Он је новинарима у паузи конференције о сивој економији, а одговарајући на питања, рекао да не мисли да ту има неких великих проблема, да не зна шта је Ђурић рекао, али да ће, кад буде имао све елементе, рећи шта буде знао.

– Неки који су причали о угрожености институција уништили су их…немам појма да ли ради (Вацић) или не, али није институције уништио Миша Вацић – рекао је премијер.

Упитао је које су то институције урушене, те коју ми то независну институцију још имамо, приметио је да су уместо тога сви постали политиканти.

– Сада сви виде да сам говорио истину, да говорим већ две године, а сви су ћутали…тим горе по истину – рекао је и најавио велику новогодишњу прес конференцију на којој ће одговарати на сва питања.

Иначе, „Блицу“ је сам Вацић потврдио да је запослен у овој институцији.

– Јесте, саветник сам Марка Ђурића, али не смем ништа више да кажем. Нисам овлашћен да дајем изјаве. Позовите информативну службу Канцеларије – рекао је Вацић, чије селфи фотографије из Владе Србије круже друштвеним мрежама.

Вацић, портпарол десничарског покрета „1389“, осуђиван је због разлиучитих кривичних дела, а према нашим сазнањима, у Канцеларили за КиМ запослен је пре два месеца.

Павловић: Разочаран сам

Лазар Павловић из Геј-стрејт алијансе каже да је разочаран информацијом о запослењу Вацића и подсетио да је осуђиван због дискриминације ЛГБТ особа, као и да до дан данас није променио став према овој популацији.

(Blic.rs)