petak , septembar 22 2017
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетна / Вести / Суботин: „Лицемерне изјаве Ненада Чанка“

Суботин: „Лицемерне изјаве Ненада Чанка“

Потпредседник Српске Лиге Марко Суботин реаговао је поводом, како он каже, лицемерне изјаве Ненада Чанка коју је дао новинској агенцији Танјуг.

-Као прво, Чанак је у време потписивања ССП и одређивања спорног датума о почетку примене одредбе о продаји земље странцима, био у власти заједно са подписницима.

Од тада до данас прошло је осам година, а за све то време Чанак се није оглашавао. Није му до данас стало да заштити пољопривредно земљиште у Србији. Одакле одједном толика брига Чанка ?

-Као друго, Чанак посебно истиче Русе и Арапе, где поново показује своју већ традиционалну нетрпељивост па чак и фобију према Русима. Они су по њему“посебни странци“ ?

Чанков поклич „Руси, идите кући!“ je није ништа више од плаћеничког задатка да уместо руских компанија дођу НАТО лихвари и лобисти који ће искључиво радити против интереса српског народа.

Чанак је заборавио да је, заједно са Тадићем у коалицији, широко отворених руку, једва дочекао да прода Нафтну индустрију Србије и покаже народу како су је они, а не инвеститори спасили од великих губитака и пропадања.

Господине Чанак, ако се Закон односи на странце, онда значи се односи на све странце, а братску љубав између Руског и Српског народа не могу нарушити ваше фобије и мржња – истиче Суботин.

vestisrbija.rs

проверите такође и

Иницијатива стручњака: Испитати последице бомбардовања

Група стручњака различитих специјалности званично је од председника Србије Александра Вучића затражила да се формира …