četvrtak , novembar 23 2017
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетна / Вести / Из дана у дан Војводина све задуженија

Из дана у дан Војводина све задуженија

РТВ (Душан Јоцић)

Тамни облаци надвили су се над фудбалским Новим Садом, јер у питању је судбина најстаријег српског суперлигаша: дугови су оргромни, прилива новца нема, па се стање у ФК Војводина може окарактерисати као алармантно.

Конкретно, Дневник је објавио да је због дуговања Војводини заплењен клупски аутобус и реквизити из клупске теретане, а такве тврдње су делом демантоване.

Но, председник ФК Војводина Душан Мијић, потврдио је информације до којих је „Дневник“ дошао.

Ситуација је још тежа него што је објављено, а информације су вези са клупским аутобусом су, нажалост, тачне. Дошли су судски извршитељи и формално одузели аутобус, с тим што је клубу остављен одређен рок, мислим од две недеље, да уплати дуг. Војводина до истека тог рока може да користи аутобус, али он практично више није наш. Можемо да га вратимо само ако се у наведеном року уплати новац и измири дуг. Рачун је у блокади, новца немамо и питање је шта ће се даље дешавати. Такође, апсолутно су тачни ваши наводи о томе да нико годинама не помаже Војводини, за разлику од Партизана и Звезде„, рекао је Душан Мијић.

Из дана у дан Војводина је све задуженија. По речима Драгослава Вуковића, до пре три дана главног финансијера и председника Надзорног одбора, које је јуче потврдио и Душан Мијић, скоро свакодневно стижу пресуде по којима Војводина некоме мора да врати дуг, готово сва имовина клуба је пописана, а судски извршитељи су, нажалост, све чешћи гости у ФЦ „Вујадин Бошков“. То јасно говори да је у новосадском суперлигашу „догорело до ноката“.

RTV.rs

проверите такође и

Радоњић: Небојша Стефановић најбоље решење!

Небојша Стефановић је најбоље могуће решење на месту Председника савета за националну безбедност 1.Можете ли …