Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Михајловићева: Ускоро од БГ до НС за пола сата

Михајловићева: Ускоро од БГ до НС за пола сата

Министарка грађевинарства Зорана Михајловић изјавила је да ће новим Жежељевим мостом на Дунаву у Новом Саду ускоро моћи да се прошета.

Како је истакла, железнички саобраћај ће бити пуштен у јануару, а на пролеће, по завршетку приступних саобраћајница, биће и за друмски саобраћај.

Жежељев мост се налази на важном коридору, део је великог пројекта модернизације пруге Београд-Будимпешта и ускоро ће, захваљујући новој прузи, од Београда до Новог Сада, као и од Новог Сада до Суботице, да се стиже за нешто више од пола сата„, рекла је Михајловићева поводом спајања дела моста са централним стубом са петроварадинске стране.

Она је истакла задовољство зато што ће почетком октобра и конструкција са новосадске стране бити спојена са централним стубом и што на градилишту у сваком тренутку има 180 радника, који чине све да мост ускоро буде готов. Михајловићева је нагласила да је Жежељев мост симбол будућности Србије, али и опомена свима да је недопустиво да се 18 година чека на завршетак једног тако важног пројекта.

IZVOR: BETA