Актуелно
petak , novembar 24 2017
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетна / Вести / Спорт / АПАТИН – Шампиони у баскету 3×3 отварају терене!

АПАТИН – Шампиони у баскету 3×3 отварају терене!

Екипа са новосадскоg Лимана Душан Домовић-Булут, Дејан Мајсторовић, Марко Ждеро и Марко Савић који су два пута освајали светско првенство у баскету 3×3, присуствоваће отварању спортских терена у дворишту апатинске гимназије.

Поред представника локалне самоуправе, на отварању ће присуствовати директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић, те покрајински секретар за омладину и спорт Владимир Батез.

Душан Домовић-Булут, Дејан Мајсторовић, Марко Ждеро и Марко Савић  освојили су и премијерно издање СП 2012. године у Атини, док су 2014. поражени од Катара у финалу у Москви. На кров света су се вратили 2016. победивши у великом финалу  Сједињене Америчке Државе 21:16, а кош за победу постигао је најбољи баскеташ планете Душан Домовић Булут, три минута пре истека времена!

Представници локалне самоуправе позивају спортске рекреативце, клубове, као и све  грађане општине Апатин да својим присуством сутра у 12 часова увеличају овај догађај. Потсећамо све да након свечног отварања терена КЗМ организује такмичење у шутирању тројки.

Отварање је заказано за среду 13.09.2017 тачно у подне.

ДНЕВНИК

проверите такође и

ЧУДО ОД МОМКА Има 28 година, завршава ТРЕЋИ ФАКУЛТЕТ али у овоме је ненадмашан!

Стефан Стојачић (28) тренутно је један од најбољих баскеташа на свету, што можда не би …