četvrtak , novembar 23 2017
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетна / Вести / АПАТИН – Гимназија добила нове спортске терене

АПАТИН – Гимназија добила нове спортске терене

Фото: soapatin.org

Захваљујући пројектима санације и реконструкције спортских терена у општини Апатин данас је у Гимназији „Никола Тесла” отворено неколико реновираних терена.

Поред представника локалне самоправе и директора апатинске гимназије, свечано отварање спортских терена, уприличили су: директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић, покрајински секретар за омладину и спорт Владимир Батез, начелник Западно-бачког округа Душан Марјан и баскеташи Србије који су освојили титулу првака света у баскету 3×3 2014 у Атини и 2016 у Гвангџуу (Кина). Први шут ка новом кошу упутио је најбољи баскеташ планете Душан Домовић Булут.

Заменица председника општине Апатин Дубравка Кораћ пре седам месеци потписала је уговоре са председником покрајинске Владе Игором Мировићем о финансирању пројеката са 85.324.769,10 динара. Канцеларија за ЛЕР којом координира Дубравка Кораћ кроз пројекте општини Апатин донела је на основу пројекта санације и реконструкције спортских терена од Управе за капитална улагања Војводине 8.184.555,12 динара. До укупне вредности од 11.296.400,67 динара, средства су издвојена из буџета општине Апатин.

Thumbnail

Грађани општине Апатина и две средње школе захваљујући том пројекту имају модерну теретану на отвореном, терен за баскет по највишим европским стандардима и терен за мали фудбал. Терени ће бити доступни свима који се рекреативно баве спортом, као и спортским клубовима.

Thumbnail

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Општине Апатин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Општине)

dnevnik.rs

проверите такође и

Радоњић: Небојша Стефановић најбоље решење!

Небојша Стефановић је најбоље могуће решење на месту Председника савета за националну безбедност 1.Можете ли …