četvrtak , novembar 23 2017
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетна / Вести / НОВИ САД – Бесплатни прегледи у КЦВ

НОВИ САД – Бесплатни прегледи у КЦВ

поликлиника клиницки центар ургентни кцв

Према налогу Министарства здравља у Клиничком центру Војводине, сваке треће недеље у месецу биће организовани бесплатни прегледи за проверу здравственог стања суграђана, а први је заказан већ у недељу.

Прегледи су организовани на специјалистичкој Поликлиници Клиничког центра Војводине, на Одељењу ортопедије, у недељу од 8 до 16 часова и подразумевају мерење крвног притиска, нивоа шећера у крви, телесне масе, испитивање степена ухрањености, као и ЕКГ.

Прегледи су бесплатни за све грађане и није потребно да код себе имају здравствене књижице. У Клиничком центру кажу да су такви прегледи значајни како би евентуална обољења била откривена што раније.

У зависности од тога шта се на прегледима установи, постоји могућност и даљих бесплатних прегледа које ће обављати специјалисти. Подсетимо на то да је министар здравља Златибор Лончар најавио да ће пракса бесплатних прегледа сваке треће недеље у месецу бити уведена најпре у општим болницама и клиничко-болничким центрима, а касније и у домовима здравља.

rtv.rs

проверите такође и

Радоњић: Небојша Стефановић најбоље решење!

Небојша Стефановић је најбоље могуће решење на месту Председника савета за националну безбедност 1.Можете ли …