ponedeljak , novembar 20 2017
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетна / Вести / АФЕРА АГРОКОР Тодорић: Вратићу се у Хрвтаску чим прикупим доказе

АФЕРА АГРОКОР Тодорић: Вратићу се у Хрвтаску чим прикупим доказе

Бивши председник управе концерна Агрокор Ивица Тодорић данас је на свом блогу поручио да ће се вратити у Хрватску чим прикупи релевантне доказе како би се супротставио „заједничком злочиначком подухвату дела политичких елита и њихових помоћника“, након што је у суботу за њим расписана међуанордна потерница.

Као човек којем су тешко повређена људска права са својим адвокатским тимом прикупљам доказе и чињенице како бих се могао супротставити лажима из кривичне пријаве и одбранити и себе и моје сараднике од политичког прогона којем је циљ заташкати чињеницу да је управо политика отела приватно власништво у којем данас царује безвлашће и стварни криминал„, навео је Тодорић на свом блогу на којем се редовно оглашава од септембра, пренела је Хина.

„Да би ме спречили у прикупљању доказа и документације против њих лично и брзоплето су саставили срамотну кривичну пријаву како би ме притворили“, навео је он.

Загребачко Жупанијско државно тужилаштво расписало је јуче потерницу за Тодорићем против којег је одређен истражни затвор и покренута истрага, а недоступан је хрватском правосуђу.

Загребачко Жупанијско државно тужиластво је због незаконитог прибављања милијарду и 142 милиона куна покренуло истрагу против Ивице Тодорића, његових синова Ивана и Анте Тодорића, и дванаесторо Агрокорових менаџера и ревизора.

(tanjug.rs)

проверите такође и

Други Осмехов фестивал лампиона у Новом Саду (ВИДЕО)

„Осмех на дар” у сарадњи са градом Новим Садом и ОПЕНС-ом у суботу 18. новембра …