Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Друштво » Економија » Скуп предузетница у Сремској Митровици у четвртак 26. октобра: Мотивацијом и умрежавањем до женског предузетништва

Скуп предузетница у Сремској Митровици у четвртак 26. октобра: Мотивацијом и умрежавањем до женског предузетништва

Скуп предузетница “Бизнис ћоше” у Сремској Митровици у четвртак 26. октобра

Мотивацијом и умрежавањем до женског предузетништва

У четвртак 26. октобра у 18:30 часова у кафе Талија (Позориште Добрица Милутиновић) у Сремској Митровици, одржаће се Скуп предузетница “Бизнис ћоше” у организацији Едукома из Новог Сада уз подршку Развојне Агенције Србије И Привредне коморе Србије као пројекат за економско оснаживање жена. Улаз је слободан!

Тема скупа, односно панела је „Како пословати у Србији када сте жена“. Панелисткиње су успешне жене, предузетнице из Сремске Митровице: Весна Станковић (Храна продукт), Гордана Трнић (ТГ Хемик), Тања Бережни (ТР Кадар), Александра Стојиљковић (Цвећара Убавило), Стана Јевић, самостални стручни сарадник, Регионална Привредна комра Сремска Митровица и Сања Алвировић као домаћин Скупа.

Генерални спонзор Скупа предузетница је Новосадски сајам. Партер Скупа је Саоп доо, интернет књиговодствени програм Минимакс.

Бизнис ћоше подржавају и медијски покровитељи: портал Е капија, Бизнис и финансије, Моја фирма и Озон радио.

Скуп предузетница је одржаће се и у Кикинди (02.11.), Панчеву (09.11.), Суботици (14.11.), Инђији (23.11.), Београду (14.12.) и Новом Саду (21.12). Ове године Скуп је од септембра месеца већ одржан у Нишу, Крагујевцу, Врњачкој бањи И Шапцу.

Скуп предузетница „Бизнис ћоше“ је панел дискусија на тему „Како пословати у Србији када сте жена“ са циљем да укаже на међусобно повезивање пословне снаге која може да допринесе успеху у пословању, а самим тим подстакне и на економско оснаживање жена, а уједно и на развој женског предузетништва. Скуп предузетница „Бизнис ћоше“ је догађај који окупља предузетнице, оне које планирају да то постану, свима којима је потребно унапређење пословања као и сам нетворкинг.

Скуп предузетница „Бизнис ћоше“ се одржао током 2016. године у 7 градова (Београд, Нови Сад, Панчево, Зрењанин, Сремска Митровица, Сомбор и Суботица) и окупио је преко 300 жена које су причале своје предузетничке приче, а све са циљем да и друге жене покрену свој бизнис. Пројекат је био подржан од Покрајинског секретаријата за привреду и Опортунити банке која подржава женско предузетништво. Поред институција, медији су такође препознали значај ових скупова: РТВ, Дневник, Е капија, Нова економија, Наслови.нет, Биз лифе, РТВ Ју Еко, ТВ Панонија, Новосадска ТВ, Сремске вести, Сремска тв, Озон радио, 025.инфо.рс, Радио 021, Сремске новине, Луфтика, ТВ Суботица и други интернет портали. Ове године настављамо са пројектом, јер смо са терена видели конкретне резултате (умрежавање жена и новоотворена предузећа) као и потребу за оваквим скуповима.

Преко 300 жена на одржаним панелима слушало је успешне пословне приче, а многе смо од њих подстакли на покретење свог бизниса и учинили да се многе предузетнице упознају и остваре нове сарадње. То је и циљ сваког овог скупа.

Овом приликом позивамо све жене које су већ у предузетништву и жене које тек планирају да нам се придруже у четвртак,26.октобра у Сремској Митровици. На Скупу ће чути из прве руке како се покреће посао, који су кораци ка успешном пословању, како превазићи препреке и како доћи до успеха. Циљ је да међусобно размените контакте, идеје и можда одмах склопите нове послове.