Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home » Вести » Програм за будуће бруцоше на пет факултета

Програм за будуће бруцоше на пет факултета

Програм „Дођи, види, студирај“ одржан је на пет факултета Универзитета у Новом Саду. Матурантима и будућим студентима представили су се Факултет техничких наука, Природно-математички факултет, Академија уметности, Пољопривредни и Технолошки факултет, а будући бруцоши добили су одговоре на питања о упису, смеровима и полагању испита.

семестар студенти студентска књизица индекс овера семестра ртв 1 јпг

Презентација факултета, обилазак лабораторија и традиционално дружење са студентима и професорима само су део програма у коме су уживали будући бруцоши Факултета техничких наука.

За све оне који данас нису били у могућности да дођу имамо фејсбук групу Бићу студент ФТН упис 2018. И овом приликом их позивам да се ту учлане и ту могу да добијају све неопходне информације, како од нас запослених тако и од нашег маркетинг тима„, каже Дарија Медвецки портпарол Факултета техничких наука.

Интересантно је било и у лабораторијама Природно-математичког факултета, где је будућим хемичарима све недоумице решавао тим професора.

Ми смо задовољни, јавили су нам се јако заниљиви кандидати који су имали специфична питања и јако смо срећни што смо могли да им одговоримо и можда помогнемо у избору неког даљег занимања„, каже доцент Мирјана Радановић, Природно-математички факултет.

Да већ знају које смерове ће уписати и зашто се опредељују за одређене факултете потврдили су и будући студенти.

У оквиру манифестације „Дођи, види, студирај“ матурантима и будућим студентима представили су се и Академија уметности, Пољопривредни, као и Технолошки факултет.

(rtv.rs)