Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » До милион динара за промоцију извоза

До милион динара за промоцију извоза

Развојна агенција Србије позива предузетнике који желе да унапреде свој извоз, да се пријаве за програм подршке који је и даље отворен и конкуришу за максимално милион динара бесповратних средстава.

развојна агенција србије

Ради се о Програму промоције извоза, Компонента 1, која се односи на индивидуалне наступе на међународним сајмовима у иностранству, отвореном у оквиру кампање „Креирај живот„.

Програм је намењен привредним друштвима и предузетницима који желе да представе своје производе на неком од међународних сајмова у иностранству у циљу повећања прихода извозом.

За доделу бесповратних средстава могу да конкуришу микро, мала и средња предузећа и предузетници који воде пословне књиге по систему двојног књиговодства и којима је претежна делатност производња или прерада. РАС суфинансира до 50 % укупног износа оправданих трошкова пројектних активности без ПДВ, у максималном износу до милион динара.

Прихватљиве пројектне активности подразумевају: закуп и изградњу излагачког простора; израду промотивног материјала (дизајн и штампу) и организацију узвратних посета страних компанија, потенцијалних партнера.

Више овом конкурсу, али другим темама из света мале привреде, погледајте у емисији „Бизнис монитор“, данас у 15 часова и 30 минута на Првом програм РТВ-а.

(rtv.rs)