Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » ЈАЊИЋ (1389): ПИТАМО МАРИНИКУ ТЕПИЋ

ЈАЊИЋ (1389): ПИТАМО МАРИНИКУ ТЕПИЋ

Народни посланик госпођа Мариника Тепић покренула је иницијативу у Скупштини Републике Србије да се забрани деловање Националног српског фронта, овом приликом она је поставила и питање шта раде британски десничари у званичним институцијама наше државе? Све је ово по обичају емитовано на америчкој телевизији „N1“.

Није ово први пут да прозападна опозиција позива на забрану патриотских организација, као што и није први пут да је госпођа Мариника Тепић променила странку и лидера, мада, навикли смо сви на добро плаћене трансфере ЛСВ-ДС-ПСГ-ДЈБ-ЛДП-НС-СДС…, али код госпође Тепић сваки трансфер имао је занимљив епилог.

Питају се многи зашто баш госпођи Мариники Тепић девојачки Чобану, иначе чувеној породици АФАНС кадрова, сметају британски националисти? Врло једноставно, господин Ник Грифон и Џин Досон дошли су у Србију како би уручили помоћ угроженом становништву на Косову и Метохији, а то наравно није по вољи бившем Чанковом кадру чију је политику независног Косова промовисала дуги низ година, мада и код новог лидера (Зоран Живковић) има подршку за такву политику. Којим случајем да су Ник и Џин дошли да дају подршку сепаратистима у Војводини ите како би их госпођа Мариника Тепић Чобану угостила, препознатљива по дојењу детета пред председницима општина.

Пошто је госпођа Тепић Чобану врло савесна особа, па се забринула због двоје опасних „терориста“ који су дошли да уруче помоћ српском народу, верујемо да ће она бити исто тако савесна да нам одговори на следећа питања:

1. Да ли сте госпођо Тепић Чобану предмет Тужилаштва а у вези ненаменског трошења државног новца у страначке и приватне сврхе?

2. Да ли је истина да сте свога мужа Милана Тепића, иначе функционера ДСС, водили на службена путовања, такође о трошку државе?

3. Да ли се осећате одговорним због доделе државних средстава лажним фитнес центрима, собзиром на то да је утврђено како је новац, намењен за спортске центре, отишао на адресу незаконитог фитнес центра, па чак и на адресу где се налази приватна кућа а не теретана, наравно власника који је заговорник ЛСВ политике?

4. Како одговарате на тврдње Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, који сте Ви водили, да су пронађене на стотине предмета где нема ваљаног правдања о наменском трошењу новца пореских обвезника?

5. Да ли је истина да нисти исплатили награде за најталентованије младе спортисте, а да сте (по политичкој основи) финансирали клубове из „бетон лиге“?

6. Да ли сте некадашњег партнера без квалификација запослили у „Транснафти“, а такође другог партнера Оливера Петковића у покрајинској администрацији?

7. Каква Вам је савест после осуде за мобинг Дарка Парежанина којем сте дали отказ а који је први указао на Ваше ненаменско трошење државног новца?

8. Да ли ускоро можемо очекивати неки нови трансфер, рецимо код новог лидера Вука Јеремића?

9. И последње питање, да ли ћете поновити феменистички перформанс дојења детета пред председницима општина (или других политичких званичника)?

 

Михаило Јањић
Повереник за северну српску покрајину
СНП 1389