Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Добротворна акција „Пошаљите честитку пријатељства“

Добротворна акција „Пошаљите честитку пријатељства“

У сусрет Божићу и Новој години, „Наша Србија“ ће као организација која брине о деци и младима,покренути добротворну акцију „Пошаљите честитку пријатељства“, коју успешно реализујемо од 2006. године.

У оквиру ове акције „Наша Србија“ штампа празничне честитке чији су мотиви дечји цртежи.

Акција „Пошаљите честитку пријатељства“ имала је велики успех током протеклих година, а њен непосредни резултат је пројекат „Паркови пријатељства“ којим „Наша Србија“ захваљујући средствима оствареним продајом честитки опрема паркове и слободне зелене површине при сеоским школама и издвојеним одељењима у слабије развијеним подручјима Србије, као и реализација пројеката психосоцијалне подршке деци као што је камп „Школа пријатељства“ базиран на едукативним, спортским и културним садржајима.

Захваљујући досадашњим резултатима ове акције и подршци појединаца и компанија који су се њу укључили, у протеклих десет година успели смо да у 45 општина у Србији опремимо укупно 260 школских дворишта у којима су мали ђаци по први пут добили уређена места за игру и дружење као и да сваког лета у кампу „Школа пријатељства“ окупимо велики број деце из Србије и региона.

Позивамо Вас да и ове године подржите акцију „Пошаљите честитку пријатељства“, и у сусрет предстојећим породичним празницима донацијом помогнете њену успешну реализацију, на задовољство оних о којима заједно бринемо. Честитке, по цени од 50 динара, ће се продавати у Поштама широм Србије, а компаније заинтересоване да донацијом помогну ову акцију новчана средства могу уплатити на основу уговора о донацији на рачун „Наше Србије“: 160-83830- 10, код Banca Intesa Београд.

Овогодишњу акцију додатно је обогатила едиција честитки под називом „Пешчана прича – Живи, Србијо!“ коју чине фотографије радова уметнице са Крима, Ксеније Симонове, а која осликава њену љубав према Србији.

zivela srbija

Посебну захвалност дугујемо Данилу Миланку ( 9 година) из Суботице, који је употпнио едицију наших празничних честитки својим креативним цртежом на тему „Аеродром Никола Тесла“, компаније која је помогла реализацију овогодишње акције „Пошаљите честитку пријатељства“.

danilo milanko

 

Информације на телефоне: 011/32 48 241 и 064/82 84 501

(nasasrbija.rs)