Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Ђоковић: Оперисао сам лакат, преда мном велики изазов

Ђоковић: Оперисао сам лакат, преда мном велики изазов

МОНТЕ КАРЛО – Најбољи спрски тенисер Новак Ђоковић потврдио је гласине да је подвргнут медицинском захвату на лакту, истакавши да очекује потпун опоравак од повреде.

Ђоковић је након елиминације у осмини финала Аустралијан опена најавио нову паузу због проблема са лактом.

Драги моји, желео бих да поделим са вама новости о мом опоравку. Већ две године колико имам повреду добијам различите дијагнозе, мишљења, препоруке шта да радим…. Морам да признам да ми је било јако тешко да пресечем и одлучим šта да радим, баш зато šто нисам добијао иста мишљења од лекара. Паузирао сам шест месеци уверен да ће то бити довољно да се опоравим, али и после свих терапија и одсуства и даље сам осећао бол„, огласио се Ђоковић.

Како каже, покушао је да такмичи на Аустралијан опену, јер му је недостајало да се борим на терену и зато је морао да проба.

Договорио сам се са тимом да ћу после турнира покушати са другим опцијама за опоравак. Зато сам пре пар дана имао медицинску интервенцију лакта у Швајцарској. Чини ми се да сам на добром путу да се опоравим потпуно, али знајте, ово је баш један велики изазов„, каже Ђоковић.

(tanjug.rs)