Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » НОВИ САД: „Променада“ бржа од рокова

НОВИ САД: „Променада“ бржа од рокова

Одмичу радови на изградњи највећег тржног центра у земљи и овом делу Европе. Отварање до краја године. Закупци заинтересовани за најам пословних простора. Продавнице ће имати и познати брендови

Новосађани заинтересовани за градњу „Променаде“, највећег тржног центра у Србији али и у овом делу Европе, коју на најскупље плаћеном земљишту у Новом Саду на углу Булевара ослобођења и Булевара цара Лазара, подиже јужноафричка компанија „Непи рокастл“, више не морају да „вире“ кроз ограду. Грађевинари, који користе неуобичајено топле дане за ово доба године, већ увелико раде на изградњи прве надземне етаже овог центра.

Отварање „Променаде“, која би требало да има површину већу од 140.000 квадратних метара, од којих је око 50.000 квадрата намењено за издавање, планирано је до краја ове године, али како процењују у „Непију“, радови би могли да буду завршени и раније.

 

Имали смо среће и без проблема смо завршили најсложенији део посла – изградњу подземних етажа, и сада нам предстоји лакши део посла – задовољни су у „Непију“. – Конструкција за спратове се увелико подиже, и радови скоро да су премашили планирану динамику. На градилишту у свим временским условима имамо ангажованих 500, а некад и више радника – кажу извођачи радова.

Шопинг-мол, чији је пројекат урадио архитекта Ђорђе Бајило, требало би према плановима прве купце да прими до 5. децембра, а како се очекује посао у „Променади“ би требало да добије око 1.500 Новосађана, пошто се већ сада за атрактивне просторе интересују највећи светски трговачки ланци.

Новосађани и гости Новог Сада моћи ће поклоне за следећу Нову годину да купују у „Променади“, у продавницама највећих светских брендова – јасни су у „Непију“. – Домаће компаније, па и оне локалне, и саме су увиделе значај новог центра који градимо. Биће ту, наравно, уз просторе за трговину, места и за угоститељске и забавне садржаје, тако да ће „Променада“ оправдати свој назив.