Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Удружење Херцеговаца у Вршцу одало почаст Небојши Глоговцу
Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Удружење Херцеговаца у Вршцу одало почаст Небојши Глоговцу

У вршачком и пландиштанском крају живи већи број Херцеговаца, који поштују и негују сећања на стари завичај. Имају Удружење Херцеговаца и пријатеља Херцеговине које организује бројне културне активности и сусрете са познатим личностима из спорта, културе и других области и раде на афирмацији достигнућа својих земљака.

Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Поводом преране смрти великана српског глумишта Небојше Глоговца, Удружење је одржало комеморативни скуп у Вршцу, одавши почаст његовим људским и глумачким квалитетима. У обраћању јавности кажу да су Херцеговци из Вршца тешко прихватили сазнање о прераном одласку овог вредног човека.

Небојша је радо виђен на прославама и културним манифестацијама које је организовало ово Удружење у Вршцу„, каже се у саопштењу и додаје да је био диван у животу и на сцени.

Свуда је редовно стизао, додаје се у саопштењу. У свом огромном и чистом срцу носио је и својом добротом мирио два своја дела Херцеговину и Србију и тако играо своју најбољу улогу, улогу човека.

Одлазак ове глумачке величине губитак је за читав културни свет немерљив је губитак за све оне који су га волели и поштовали„, закључује се у саопштењу.

(dnevnik.rs)