Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » НОВИ САД – Снег успорава саобраћај, мокри коловози

НОВИ САД – Снег успорава саобраћај, мокри коловози

Због непрекидних падавина током ноћи и повећања снежног покривача, саобраћај у Србији је успорен, највише у планинским пределима, саопштио је јутрос АМСС.

(tanjug.rs)

Температуре у већини крајева земље су изнад нуле, тако да се снег у нижим пределима не задржава, док у планинским пределима возаче очекују зимски услови за вожњу.

Јак ветар отежава проходност путева на подручју Неготина, док је на Црном Врху могућа снежна мећава која ствара мање снежне наносе. На Копаонику магла смањује видљивост, па се препоручује опрезна вожња.

У Војводини и на ширем подручју Београда у нижим пределима Србије возаче очекује мокар коловоз са местимично расквашеним снегом по путу.

Како се наводи, вечерас од 22 сата, до сутра у шест сати, изводиће се радови на побољшању јавног осветљења, на делу државног пута I А реда број 1 (градски део), на мосту „Газела“ у смеру Београд – Ниш. Радови ће се изводити у покрету и у току радова за саобраћај ће бити привремено затворена крајња лева (брза) саобраћајна трака.

Према последњим информацијама ЈП „Путеви Србије“, нема задржавања на наплатним станицама.

На нашим граничним прелазима, на путничким терминалима задржавања су до 30 минута, показују подаци Управе граничне полиције.

Често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске, а тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима, напомиње се у саопштењу.

(tanjug.rs)