Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » МИРОВИЋ: Покрајинска влада подржава пројекте у Сребреници

МИРОВИЋ: Покрајинска влада подржава пројекте у Сребреници

Председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је да Покрајинска влада активно подржава пројекте који помажу опстанак и развој српског народа у земљама у региону, те да је спремна да подржи пројекте који ће допринети развоју општине Сребреница.

Покрајинска влада

Мировић се данас састао са начелником општине Сребреница Младеном Грујичићем, а приликом разговора оцењено је да је Сребреница отворена према Републици Србији, која је до сада помогла реализацију значајних развојних пројеката, саопштено је из Покрајинске владе.

Мировић и Грујичић су се сагласили да је сарадња између АП Војводине и општине Сребреница могућа у бројним областима, с акцентом на привредни сектор, кроз повезивање привредника и компанија, посебно у прехрамбеној и металској индустрији, додаје се у саопштењу.

Састанку су присуствовали потпредседник Покрајинске владе Иван Ђоковић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бијелић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.