Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Војводина » ФК Војводина: Докле ћемо ћутати и гледати како резултате креирају судије

ФК Војводина: Докле ћемо ћутати и гледати како резултате креирају судије

Фудбалски клуб Војводина изразио је данас незадовољство суђењем Бојана Николића на утакмици против Радничког у Нишу у Супер лиги.

„Гледали смо још један празник бруке и бесмисла српског фудбала, у режији делегиране судијске тројке на челу са Бојаном Николићем“, наводи се у саопштењу Војводине.

Утакмица та два клуба у суботу у 29. колу српског првенства завршена је нерешено 1:1.

Војводина је навела да је опет суђен непостојећи пенал, да су постојали „запањујући критеријуми“ за жуте и црвене картоне, затим „голови из офсајда, сецкање игре“, док ни „разбијена глава није била разлог за црвени картон“.

„Нисмо изгубили утакмицу, а обраћамо се спортској јавности Србије са питањем: докле ћемо ћутати и гледати како резултате креирају судије, лобији и кладионице, уместо фудбалера на терену? Сви то знају и све ћуте! Зашто?“, додаје се.

Истиче се да је то била четврта утакмица заредом између Радничког и Војводине на којој је новосадски клуб „брутално и намерно оштећен“.

Пише да се још нико није огласио на жалбу која је Војводина поднела Судијској комисији Фудбалског савеза Србије поводом утакмице са Црвеном звездом.

„Поднећемо жалбу на суђење и на овој утакмици. Са доказима. ‘Ако лаже коза, не лаже рог’, показују снимци са утакмице“, наводи се у саопштењу Војводине.

Војводина је навела да „задржава право на другачије иницијативе у циљу заштите српског фудбала од свима знаног срамног суђења“, ако не буде никакве реакције Судијске комисије ФСС-а.

Бета