Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Војводина » Кикинда: Видовдански турнир у малом фудбалу

Кикинда: Видовдански турнир у малом фудбалу

Видовдански турнир у малом фудбалу „Мокрин 2018“ окупио је 14 екипа. У наредних двадесет дана, Мокринчани ће уживати у мајсторијама фудбалских зналаца из овог села, Кикинде, Банатског Великог Села, Накова и других места. Да овај турнир има богату традицију потврдио је Миливој Лињачки, члан Градског већа:

– Видовдански турнир у Мокрину се одржава више од шест деценија. Цео свет је ових дана због Мондијала у знаку фудбала, па зашто да тако не буде и у Мокрину. Град Кикинда подржао је Видовдански турнир у малом фудбалу, а позитивно је што током летњих месеци у нашим селима има занимљих културних, забавних и спортских садржаја – рекао је Лињачки и додао фудбал у Мокрину има дугу и богату традицију. Са том констатацијом се сложио и Божидар Фишаков, из удружења „Девет грла“ :

– Интересовање екипа и публике је велико, а сваке вечери на програму су две утакмице. Надамо се да ће нас време послужити. Победничку екипу очекује 100.000 динара. За друго место смо определили 50.000 динара, а за треће 30.000 динара – казао је Фишаков.