Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Војводина » Србобран спреман за обележавање Петровдана

Србобран спреман за обележавање Петровдана

У оквиру ПЕТРОВДАНСКИХ ДАНА КУЛТУРЕ, који традиционално обележавају прву половину јула у општини Србобран, свечани програм припремљен је и за Ивањдан у Надаљу.

Под именом АМАТЕРИ СВОМЕ ГРАДУ И ГОСТИ – ИВАЊДАН, у суботу, 07. јула, наступиће бројна културно-уметничка друштва, а за крај вечери је предвиђен концерт популарног поп фолк певача Милана Топаловића Топалка.

Програм почиње у 20.00 часова и своје тачке извешће и разне старосне групе КУД „Ивањско цвеће“,  КУД „Бард“, Секција модерног плеса „Звездице“ и УГ „Ром“.

Одмах након Ивањдана у Надаљу, добра забава за Петровданске дане загарантована је у Србобрану. У четири дана, од 11. до 13. јула, на Тргу слободе, као и у Дому културе, биће изведен добро осмишљен културно-уметнички програм, у ком ће учествовати разне групе, удружења и најпопуларнији певачи. Програм су припремили општина Србобран и Дом културе Србобран.

Петровдански дани Србобран

среда, 11. јул, 19.00 часова – Отварање изложбе фотографија „Променада кроз прошлост Србобрана“, галерија Дома културе Србобран

четвртак, 12. јул, 20.00 часова – концерт тамбурашког оркестра Д7
четвртак, 12. јул, 22.30 часова – концерт Милана Топаловића Топалка

петак, 13. јул, 20. 00 часова – концерт „Аматери своме граду и гости“; учествују: КУД „Бард“, Клуб за неговање традиција и обичаја свих народа и народности, Секција модерног плеса „Звездице“, Плесни клуб „Master dance“, Фолклорна секција „Pity Pang“, Удружење грађана „Ром“, Градски хор „Зора“, „Банда дрвена“

субота, 14. јул, 21.00 час – концерт Стефана Петрушића
субота, 13. јул, 23.00 часа – концерт Ане Кокић