Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Свет » Тајланд: 14:00 СВА ДЕЦА СПАШЕНА ИЗ ПЕЋИНЕ

Тајланд: 14:00 СВА ДЕЦА СПАШЕНА ИЗ ПЕЋИНЕ

14:00 СВА ДЕЦА СПАШЕНА ИЗ ПЕЋИНЕ

13:00 Још један дечак, 11. по реду, евакуисан је данас из поплављене пећине у Тајланду где су деца с тренером била заробљена две недеље, саопштили су Франс пресу извори блиски спасилачком тиму и додали да би наредних сати требало да буду сви спасени.

Данас су евакуисана три дечака у размацима од неколико сати, навели су спасиоци.
Осам дечака евакуисаних недељу и понедељак налазе се у болници на испитивањима и ментално су добро, навели су болнички извори и додали да двојица имају симптоме упале плућа и добијају антибиотике.

Цео Тајланд прати акцију спасавања 12 дечака узраста од 11 до 16 година и њиховог тренера који су остали блокирани у пећини од 23. јуна јер је због кише надошла вода.

10:00 Још један дечак, девети по реду, евакуисан је данас из поплављене пећине у Тајланду где је 12 деце с тренером било заробљено две недеље, саопштили су Франс пресу извори блиски спасилачком тиму и додали да ће остали дечаци бити евакуисани током наредних сати.

„Девети дечак је евакуисан“, рекао је Франс пресу неименовани извор и додао да се очекује да преостали дечаци током наредних сати буду спасени.

Спасиоци су рано јутрос наставили акцију спасавања.

 


Бета