Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Почетак » Вести » Војводина » Егзит: Цена улазница за први фестивалски дан износи 2.990 динара

Егзит: Цена улазница за први фестивалски дан износи 2.990 динара

Егзит фестивал је данас саопштио да је у подне широм света почела продаја улазница за наредни фестивал, а да је због великог интересовања за концерт групе „Тхе Цуре“ догодине на Егзиту за свега 13 минута распродата прва серија улазница по „поклон цени“.

„Недуго након тога, распродат је и први контигент улазница за Егзит 2019, чиме је већ у октобру попуњена трећина капацитета Петроварадинске тврђаве, што најављује да Егзит фестивал може бити распродат много пре јула идуће године“, пише у саопштењу.

Улазнице су се куповале у више од 60 земаља света, а највеће интересовање је у суседним и земљама Западне Европе, Великој Британији, Холандији, Ирској, Француској и Немачкој, наводе организатори.

Сада је у продаји нови, ограничени контигент комплета карата по цени од 6.490 динара, што доноси „55 одсто уштеде у односу на финалну цену“.

Нова цена улазница за први фестивалски дан, када наступа „The Cure„, износи 2.990 динара, уз 40 одсто попуста у односу на крајњу цену.

За исти дан су у продаји и улазнице за ФАН ПИТ по цени од 3.990 динара, као и ГОЛД ВИП дневне улазнице за 4. јул по 12.000 динара.

Улазнице за Егзит могу се набавити преко званичне странице Exitfest.org и путем продајне мреже GigsTix.coм.

Бета