Klađenje na arbitražu

Šta je Arbitrage betting?

strategija arbitražnog klađenja

Verovatno da je mnogo Vas čulo za pojam Arbitrage (Sure) betting, i da se pitate šta je to. Iskreni da budemo, to kod nas u Srbiji i nije toliko poznato, tj. taj vid klađenja nije popularan, što zbog nepostojanja mogućnosti kod nekih kladionica, a sa druge strane takođe ni kladioničari nisu u potpunosti upoznati sa istim.

Isto tako reći ćemo odmah da kladionice jure Arbitrage betting igrače, i da ih nemilosrdni kažnjavaju, ali ipak o tome ćemo kasnije.

Prednost ovog sistema je ta da Vi i ne morate da budete upućeni u neki sport, tj., materiju i da i ispodprosečan poznavalac određene igre može da se upusti u ovu avanturu i bez problema će se snaći. Članak u kome smo pisali o sajtovima koji vrše upoređivanje kvota će Vam biti itekako potreban posle čitanja ovog teksta jer je on od krucijalne važnosti za Vaš profit.

Šta je Arbitrage Betting, ili Sigurno klađenje?

To je vid klađenja u kome igrač uplaćuje novac na sve moguće ishode meča, bez obzira na sport. Znači i na kec i iks i dvojku, ako je npr. fudbal u pitanju. To je po mnogima suludo , jer će uvek biti u minus. Ali ima cake, a ona je u tome što se ne uplaćuje sve u jednoj kladionici već u više njih, u zavisnosti koja nudi veću kvotu. Tu dolazimo do onog sajta sa upoređivanjem kvota, gde nam je najbitnije da kada odaberemo jednu utakmicu maksimiziramo njene kvote.

Takođe, moramo da napomenemo da nije svaka utakmica pogodna za ovaj vid igre, jer neke jednostavno nemaju osnovni uslov za Sigurno klađenje. Taj veliki uslov je da zbir margina bude ispod 100%. Da bi ste to izračunali treba Vam kalkulator kog možete naći manje više svuda na internetu, a i mi ćemo Vam objasniti površno ovde kako možete to izračunati.

Vrlo je važno napomenuti da isto tako morate i izračunati ulog spram kvota jer on krije profit, tj. ne možete iste uloge na sve ishode staviti.

Računanje Margine

Osnovna stvar je da nađete kvote koje u zbiru daju dobitak veći od gubitka i tu su glavni. Kada nađete iste odlučite koliki dobitak hoćete i krećete od istog. Ukoliko je kvota na Over na meču Lejkersi – Atlanta na primer 2.07, a na Under u jednom momentu bude 2.17 postupak će ići na sledeći način. Recimo da planirate da Vam izlaz bude 100 dinara, taj broj podelite sa datim kvotama. Dobićete da je ulog za over 48.31 dinar, a za Under 45.66 dinara. Kada saberete ova dva iznosa dobijete cifru od 93.97 dinara, što je Vaš ukupan ulog. Kada njega oduzmete od 100 dinara koliki je izlaz, ostaje Vam profit od malo više nego šest dinara.

E sada uvećajte to sa nekim ciframa koje ste vi orni da uložite i vidite koliko je to isplativo na duži vremenski period.

Reakcija je najbitnija

Svi znate da kladionice često menjaju svoje kvote, često puta da bi se one zaštitile i u manjem slučaju na osnovu nekih dojava. Taj sami momenat menjanja kvota je najpogodniji za ovaj vid igre, jer se u tom padanju i rastu uvek nađe neka koja kasni i kod koje se može ućariti profit.

Kao što smo rekli sve resurse za ovo klađenje imate na internetu, sve sajtove koji su specijalizovani i za praćenje kvota i za sam arbitrage betting.

Sigurno klađenje jeste legalno ali ga kladionice ne tolerišu. Opet je legalno, na primer fiksne utakmice.

U principu zakonski Vam niko ne može zabraniti da se kladite na ovaj način ali se kladionice bore protiv ovoga. Neko će reći da je to nepravedno jer one imaju svaku moguću prednost nad igračem ali je to tako. Sve one izrađuju algoritme koji dalje traže i prepoznaju uplate koje se vrše na ovaj način i kasnije suspenduju naloge sa kojih one kreću.