Upoređivanje kvota

Najbolje veb stranice za upoređivanje kvota

U sledećin nekoliko pasusa mi ćemo Vam predstaviti koji su to sajtovi koji nam daju najbolju uporednu analizu kvota, i zašto su nam oni bitni. U današnje vreme je itekako bitno da se sve informacije poseduju, a kada Vas podsetimo da su kvote u suštini i najbitnija stvar u celom klađenju ovaj članak bi mogao da bude veoma važan za sve čitaoce.

Visina kvote je nešto što u 90 posto slučajeva određuje da li ćemo mi izabrati određen meč ili ne. Da se ne lažemo da pričamo kako je svima nama bitna prolaznost. Da jeste tako igrali bi 1.05 utakmice i njima slične.

Koji sajtovi su najbolji za uporedno praćenje kvota? Mi ćemo Vam pomenuti tri koja su po našem mišljenju lideri na tržištu.

Oddschecker

Pod broj jedan oni su najstariji sajt. Pod dva, ubedljivo su najbolji. Uz svo dužno poštovanje prema svim ostalim brendovima na tržištu i prema svim ljudima koji možda ne preferiraju ovaj naš izbor, mi jednostavno moramo da Oddschecker stavimo na prvo mesto. Razloga je puno. Imaju najbolju grafiku, najbolje uporedne analize, i pride imate istorijsku krivulju koja Vam po datumima pokazuje kretanje kvota za ono što vi želite da znate. Kada smo rekli uporedne analize izbace Vam sa svaku igru uporedno po kladionicama kako se kotiraju kvote.

E sada, nije samo to, već i broj samih sportova i igara je impresionirajući. Retko šta možete propustite ako ste ovde. Postoje čak i kvote za potencijalne mečete, tipa UFC i boks, iako ti mečevi nisu ni zakazani. Specijalni, politika, ma sve na jednom mestu. Kada kliknete na samu kvotu u tabeli odmah Vas vodi na taj sajt na tu igru. Inače i mobilna aplikacija im je vrh.

Odds Shark

Oni koji žive na severnoameričkom kontinentu najčešće posećuju Odds Shark, i to je njima najpoznatiji i najbolji sajt za praćenje i upoređivanje kvota. I zaista, iako fokusirani pre svega na US sportove i ostale komšijske zemlje, oni su svoj posao doveli do perfekcionizma. Imaju in-play kvote uporedno takođe, ali moramo da Vam napomenemo da su kod njih pri vrhu kladionice iz SAD.

No ukoliko ste fan baš tih sportova, a iskreno ima nas mnogo, ovo je pravo mesto za Vas. Ono što je kod njih takođe bitna stvar jeste da oni imaju i dosta sportskih vesti i te da se njihova raznovrst može itekako iskoristiti.

Oddspedia

Ovo je treći sajt koji ćemo pomenuti, i za njega je karakteristično da pored toga što ima par alata sa kojima možete baratati na samom sajtu i obavljati neke specifične zahteve koje kreirate. Naravno poseduje i standardnu postavku koja uključuje uporedbu kvota, istoriji prikaz itd., ali i mogućnost da Vam se izdvoje utakmice kod kojih se npr. dešavaju velike promene kvota. To je jedan od tih alata koji su Vam na raspolaganju. To je izuzetno bitno jer Vi dalje možete iskoristiti tu informaciju neke druge svrhe.

Kao i Odds Shark imaju dosta sportskih vesti i članaka koji nisu vezani direktno za praćene kvota, ali su itekako od značaja za klađenje. E sada, ono što jeste možda kod njim minus je da se upotreba pojedinih alata koje smo napomenuli naplaćuje. Sa druge strane, to nisu sume koje iziskuju razmišljanje, i bilo ko iole profesionalno na bilo koji način ima dodira sa ovim oblastima zna da mu se to isplati. Ovo upoređivanje kvota je veoma bitno kod Arbitrage bettinga, ili sigurnog klađenja, jer se u tim situacijama traže maksimalne kvote za jedan par. Ne samo za to već i kod betting exchange klađenja, jer možemo uporediti gde su kvote u padu i predvideti trend tihe maksimizirati naš dobitak u određenim strategijama.